Duurzaam ondernemen

Wij zijn betrokken – bij u en bij de samenleving. Daarom zetten wij ons in voor een duurzame toekomst en houden we rekening met mens en milieu.   

Wij geven om (onze) mensen

Onze zorg voor samenleving en mensen ziet u terug aan onze investeringen in maatschappelijke projecten. We dragen onder meer bij aan projecten van Wereldkinderen en het Ronald McDonald kinderfonds. We zorgen ook goed voor onze eigen mensen. Niet voor niets zijn we 42e geworden bij de Beste Werkgevers 2015-award. Of onze medewerkers tevreden zijn monitoren we constant, via verschillende onderzoeken.

Certificaat CO2-neutrale postbezorging

En wij geven om milieu

Al onze printrollen hebben het FSC-keurmerk. Dit betekent dat de grondstof voor ons papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Onze post versturen wij CO2-neutraal met Groene post van PostNL. In 2014 zijn wij door PostNL hiervoor beloond met een 'Certificaat CO2-neutrale postbezorging'.

Voor het vernietigen van betaalautomaten gebruiken we Sims Recycling Solutions. Dat betekent dat alle apparatuur gegarandeerd 100% teruggebracht wordt tot grondstoffen (voor de veiligheid) en vervolgens gerecycled.

Voor onze ICT-activiteiten maken we gebruik van een energiezuinig datacenter.