CCV aanwezig op Festivak 2017

CCV nieuws
Salespoint Festivak

CCV is op 15 en 16 november aanwezig op Festivak 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. Festivak is de vakbeurs voor de organisatie van festivals en (grootschalige-) evenementen. Aanwezig zijn tijdens Festivak 2017 is een must als je werkzaam bent binnen de evenementenbranche.

Ontdek de mogelijkheden van CCV SalesPoint

CCV levert oplossingen voor evenementenlocaties, evenementen en festivals zoals de Amsterdam ArenA, Rock Village (Werchter) en Best Kept Secret.

Wilt u zien welke toegevoegde waarde wij kunnen bieden voor uw evenement of festival? Kom dan op Festivak 2017 langs op stand 284.

Meer betaalkeuze = meer conversie = meer omzet. Voor en tijdens je festival of event

Op woensdag 15 november van 11:15 – 11:45 uur vertelt Karel-Lodewyck Lefere, Commercial Director CCV Lab, alles over de nationale en internationale explosie van betaalmogelijkheden. Denk hierbij aan iDEAL maar ook aan Bancontact, VISA, MasterCard, Maestro, American Express en PayPal. Ook besteedt Karel-Lodewyck aandacht aan de mobiele betalingen.  Deze zijn steeds meer in opkomst, noem bijvoorbeeld apps als Payconiq, Seqr en Twint. 

Het aanbieden van meerdere betaalmogelijkheden levert aanwijsbaar een hogere conversie op. Waardoor u dus meer verdient. Ook op uw festivalterrein, in uw club of op uw event.

CCV deelt haar visie op betalen op festivals en evenementen tijdens Festivak 2017 graag met u.

Accepteer de Social Media cookies op deze website om te kunnen delen. Deel dit bericht