Nieuwsoverzicht

ondernemer in de spotlight cafe verheyden
CCV nieuws

In onze rubriek 'Ondernemer in de spotlight' geven wij speciale aandacht aan één van onze klanten. Deze week: Café Verheyden. Verscholen in één van de mooiere straatjes van de Arnhemse binnenstad is al jaren Café Verheyden gevestigd. Net naast de grootste winkelstraat maar toch in alle rust, met een eigen binnentuin kun je hier genieten van een heerlijke lunch of dineren van een klassieke kaart. Café Verheyden, maar eigenlijk vooral een restaurant. Met een interessante geschiedenis:

Contactloos betalen
CCV nieuws

Betaalvereniging Nederland maakt vandaag bekend dat in 2017 met pinnen 100,6 miljard euro is omgezet. Daarbij was de helft van alle pinbetalingen een contactloze betaling. De totale geschatte omzet met elektronische betaalmiddelen was in 2017 zo’n 150 miljard euro.

contactloze betaling op terras
CCV nieuws

Als ondernemer gebruikt u een betaalautomaat om uw klanten makkelijk en snel te laten betalen. Wist u al dat deze betaalautomaat gecertificeerd is? En zo ja, waarom? In dit artikel leggen wij u uit wat de internationale regelgeving voor uw betaalautomaat betekent. Ook kunt u met de handige lijst onderaan dit artikel controleren tot wanneer uw betaalautomaat nog te gebruiken is.

Omnichannel shopping
CCV nieuws

Ken je ze nog? De mensen die uitsluitend in fysieke winkels een keuze maken en daar cash voor betalen? Deze groep krimpt snel. Razendsnel. Nieuwe technologie en communicatiemogelijkheden hebben het klantgedrag voor altijd veranderd. Een nieuwe generatie van klanten – de ‘nieuwe consument’ – kiest nu nog vooral voor ‘multichannel shoppen’. In de nabije toekomst steeds meer voor ‘omnichannel’. We laten je graag kennismaken met deze nieuwe consument.

Salespoint Festivak
CCV nieuws

CCV is op 15 en 16 november aanwezig op Festivak 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. Festivak is de vakbeurs voor de organisatie van festivals en (grootschalige-) evenementen. Aanwezig zijn tijdens Festivak 2017 is een must als je werkzaam bent binnen de evenementenbranche. Ontdek de mogelijkheden van CCV SalesPoint CCV levert (betaal)oplossingen voor evenementenlocaties, evenementen en festivals zoals de Amsterdam ArenA, Rock Village (Werchter) en Best Kept Secret.

Vrouw verwelkomt klant in winkel
CCV nieuws

Hoe leuk ze ook zijn, de feestdagen zijn voor uw klanten best hectisch. Met een goed retourbeleid en een vriendelijke service maakt u het uw klanten een stuk makkelijker. Plus: u verhoogt uw omzet. Want consumenten kiezen sneller voor een aankoop als retourneren eenvoudig is.
Lees verder: meer omzet met een goed retourbeleid