Kassasystemen

CCV SalesPoint - Meer dan een tabletkassa

Dé nieuwe manier van ondernemen

Als ondernemer focust u zich het liefst op uw klanten, want daar ligt uw passie. Maar hoeveel tijd bent u dagelijks niet kwijt aan zaken die er helaas ook bijhoren, zoals administratie? CCV biedt u hiervoor graag een oplossing, de CCV SalesPoint. Want ondernemers ontzorgen, dat is onze passie.

CCV SalesPoint is de alles-in-één-oplossing om uw bedrijf efficiënter en makkelijker te managen. Naast een modern kassasysteem in de vorm van een app bestaat CCV SalesPoint uit diverse slimme tools, geïntegreerd in één online omgeving.

No products found.

Ontdek wat CCV SalesPoint voor uw business kan betekenen!

Alles onder controle middels rapporten

Via de online omgeving MyCCV brengt SalesPoint omzetgegevens, transacties en klantgegevens inzichtelijk bij elkaar. Belangrijke data die u helpen bij het sturen van uw bedrijf. Het systeem genereert onder andere automatisch uw dagstaten, verkooprapportages en transactieoverzichten. U weet dus elk moment van de dag hoe de zaken ervoor staan.

Alle service en ondersteuning die u nodig heeft

Wij leveren CCV SalesPoint persoonlijk bij u op de zaak, verzorgen de installatie en leggen uit hoe alles werkt. U kunt direct aan de slag met uw touchscreen kassa. Heeft u daarna nog vragen? Wij helpen graag. Ook bij eventuele problemen met de software of hardware van onze ipad kassa. Wij zorgen dat u snel weer up and running bent. En fijn om te weten: uw data en betalingen zijn veilig geborgd.

Benieuwd hoe CCV SalesPoint werkt?

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer weten