OV

Reizigers dienen snel en eenvoudig hun OV-chipkaart op te kunnen laden. Wij verzorgen dit, 24 uur per dag, 7 dagen per week in heel Nederland.


Zorgeloze reiservaring

Zo snel en eenvoudig mogelijk van punt A naar punt B, dat is het doel van een reiziger. Het opladen van de OV-chipkaart speelt hierin een belangrijke rol. Wij hebben ons, sinds de invoering van de OV-chipkaart,  ontwikkeld tot uw volwaardige en betrouwbare dienstverlener op het gebied van OV-chipkaart distributie.

Reizigers  kunnen  hun OV-chipkaart opladen op onze OV-chipkaart oplaadterminals. Deze vindt u door heel Nederland, in opdracht van vervoerders en decentrale overheden. De OV-chipkaart saldo-  en  reisproducten zijn op meer dan 1500 indoor en outdoor locaties te koop.

OV-apparatuur en dienstverlening

Bij ons kunt u rekenen op diverse oplossingen voor het laden van OV-chipkaarten, met zowel saldo- als specifieke reisproducten. Wij kennen de OV-branche en de uiterst strenge eisen voor rail- en wegverkeer. Wij stemmen onze innovatieve oplaadterminals dan ook geheel af op de behoeften van onze klanten; vervoerders en decentrale overheden. Bovendien nemen wij de afhandeling van de OV- en betaaltransacties en uw administratie graag uit handen.
Bent u op zoek naar een OV-oplaadautomaat indoor/outdoor of een OV-kaartverkoopautomaat? Of wilt u enkel advies? Wij denken graag met u mee om de distributie van uw reisproducten zo snel en eenvoudig mogelijk te maken, met het oog op kostenefficiëntie.

Wilt u graag in gesprek met één van onze collega’s die goed thuis is in uw branche? Stuur dan een e-mail naar OV-backoffice@nl.ccv.eu. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.