MKB

Een betrouwbare betaalautomaat zorgt ervoor dat klanten makkelijk en snel afrekenen. Met een tevreden gevoel verlaten ze uw zaak en komen sneller bij u terug.


Laat uw klanten snel en eenvoudig betalen

Wij bedienen al decennia diverse MKB’ers met tal van praktische betaaloplossingen. De laatste jaren zien we hoe hard u werkt om uw onderneming renderend te houden. Daarom investeren wij zelf doorlopend in slimme, nieuwe betaaloplossingen, waarmee u uw klanten klanten tevreden kunt houden. En waarmee wij u en uw collega-MKB’ers ontlasten.

Inclusief service

Bij ons kunt u rekenen op goede betaalautomaten, inclusief service en de afhandeling van uw transacties. Bovendien nemen wij het papierwerk met uw bank graag voor u uit handen. Zo kunt u uw tijd en aandacht volledig besteden aan uw klanten.

Wilt u graag in gesprek met één van onze collega’s die goed thuis is in uw branche? Neem dan contact op met onze afdeling Sales via 088 228 9870 of sales@nl.ccv.eu.

Contactloos betalen

Arjan Wissing van 't ZuivelhoekjeAl sinds de introductie van contactloos betalen in 2014 zijn er bij 't Zuivelhoekje nauwelijks wachtrijen meer. ‘Contactloos betalen scheelt gewoon veel tijd. Ten eerste omdat het betalen zelf sneller gaat. Ten tweede omdat er minder gedoe is. Denk aan vergeten pincodes of pasjes die in de betaalautomaat achtergelaten worden.’

Lees meer

Contactloos betalen op betaalautomaten van CCVIn The Read Shop Helmond kunnen consumenten, dankzij twee nieuwe betaalautomaten van CCV, nu ook afrekenen door de betaalpas of mobiele telefoon kort boven de betaalautomaat te houden. Deze manier van betalen, ook wel contactloos betalen genoemd, is bezig aan een opmars. “Met mijn nieuwe automaten laat ik klanten zien dat ik meega met de tijd en kan ik ze nog sneller helpen.”

Lees meer