Horeca

Betalen uw gasten aan de bar of liever aan hun tafel op het terras? Stuurt u uw bezorger graag zonder cash op pad? Dit kan allemaal met slechts één betaaloplossing.

 

Flexibel betaalgemak

U wilt uw gasten stimuleren om te pinnen. Dit scheelt u cash in de zaak. De veiligheid van uw gasten en medewerkers staat immers voorop. Wij zorgen dat uw gasten snel en eenvoudig betalen. Op elk gewenst tijdstip en willekeurige locatie.

Uw behoeften staan centraal

Wij bieden u als horecaondernemer diverse betaaloplossingen, inclusief transactieverwerking. Wij begrijpen dat uw onderneming geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Onze service medewerkers staan daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. In heel Nederland en net daarbuiten. Bovendien stemmen wij de boekingsperioden van uw transactieverwerking af op uw openingstijden. Bij ons staan namelijk uw behoeften centraal. Zo kunt u uw tijd en aandacht volledig besteden aan uw gasten.

Verzorgt CCV uw transactieverwerking? Dan is het mogelijk om fooi te ontvangen via de betaalautomaat. Meer informatie vindt u hierWilt u graag in gesprek met één van onze collega’s die goed thuis is in uw branche? Neem dan contact op met onze afdeling Sales via 088 228 9870 of sales@nl.ccv.eu.

Profiteer van het CCV pinpakket

Snel en veilig pinnen met het CCV pinpakketAls lid van KHN krijgt u korting bij de aanschaf van het CCV pinpakket. René Spoolder, eigenaar van Rare Jongens in de Meern, maakt sinds april 2014 gebruik van het CCV pinpakket. "Het bevalt uitstekend! Ik zag de aanbieding via de website van KHN en na bestelling kreeg ik het pakket thuisgestuurd. De installatie heb ik zelf verzorgd en dat ging super: zeer eenvoudig en snel."

Lees meer